Top

Knaagdiervoer grootverpakking

Caviamuesli 15 kg
Caviamuesli 15 kg
€ 17,40
KFF Konijnenkorrel Sport 20 kg
KFF Konijnenkorrel Sport 20 kg
€ 13,45
Pepper Cavia korrel met vit C 3 mm
Pepper Cavia korrel met vit C  3 mm
Aanvullend diervoeder voor cavia’s

 Productomschrijving Cavia zijn echte groenvoereters. Ze hebben een hoge behoefte aan vezelrijk plantaardig materiaal. Cavia’s zijn knaagdieren die vitamine C nodig hebben maar dat niet zelf kunnen aanmaken. Zij moeten vitamine C dus uit hun voer halen. Om de benodigde hoeveelheid vitamine C dagelijks via verse groente en fruit te verstrekken is vrijwel onmogelijk. Hierdoor is het sterk af te raden om cavia’s met konijnenvoer of met standaard knaagdierenvoer te verzorgen. Caviakorrels met vitamine C bevat een hoog gehalte vezels en een hoge dosering vitamine C. Ook in situaties waarin cavia’s een verhoogde behoefte hebben, zoals bij dragende of zogende zeugjes is deze hoeveelheid Vitamine C ruim toereikend voor een gezond resultaat. Caviakorrels met vitamine C is in combinatie met goed hooi een volledige voeding voor alle soorten cavia’s van alle leeftijden. Het beste hooi voor cavia's is een eiwitarm en vezelrijk, stengelig hooi. Hoe stengeliger het hooi is, hoe minder eiwit het zal bevatten. Blad van gras is eiwitrijk, stengels bevatten juist veel ruwe vezels. Deze vezels zijn juist belangrijk voor de het bijzondere verteringsproces  in de blinde darm van de cavia. Een goede kwaliteit hooi komt de gezondheid van cavia’s ten goede.
€ 16,95
Pepper gem konijnenvoer (natuurlijke kleuren) 20 kg
Pepper gem konijnenvoer (natuurlijke kleuren) 20 kg
Pepper Gemengd Konijnenvoer

aanvullend diervoeder voor konijnen

Productomschrijving Gemengd Konijnenvoer is naast voldoende goed ruwvoer een volledige voeding voor alle rassen konijnen. Dit rijk gevarieerde voer bevat granen, gedroogde groente en geperste korrels met vitaminen, mineralen en vezels. De kleurige extrudaten zijn vrij van kunstmatige kleurstoffen. Door de fijne structuur is de samenstelling geschikt voor dwergkonijnen. Gemengd Konijnenvoer vormt in combinatie met goed hooi een volledige voeding voor alle rassen konijnen en dwergkonijnen. Het beste hooi voor konijnen is een eiwitarm en vezelrijk, stengelig hooi. Hoe stengeliger het hooi is, hoe minder eiwit het zal bevatten. Blad van gras is eiwitrijk, stengels bevatten juist veel ruwe vezels. Deze vezels zijn juist belangrijk voor de het bijzondere verteringsproces  in de blinde darm van de konijnen. Een goede kwaliteit hooi komt de gezondheid van het konijn ten goede.
€ 15,70
Pepper konijnenkorrel 20 kg
Pepper konijnenkorrel  20 kg
Pepper Konijnenkorrel aanvullend diervoeder voor konijnen

Productomschrijving Konijnenkorrel is naast voldoende goed ruwvoer een volledige voeding voor alle rassen konijnen. Deze korrels bevatten een hoog aandeel vezels. Het dagelijks bijvoeren van fris hooi blijft noodzakelijk om uw konijnen of dwergkonijnen goed gezond te houden. De homogeen samengestelde korrels voorkomen selectief eten en zorgen ervoor dat uw konijnen alle belangrijke voedingsstoffen in de juiste verhouding binnen krijgen. De uitgebalanceerde samenstelling stelt het welzijn van de dieren voorop. Het beste hooi voor konijnen is een eiwitarm en vezelrijk, stengelig hooi. Hoe stengeliger het hooi is, hoe minder eiwit het zal bevatten. Blad van gras is eiwitrijk, stengels bevatten juist veel ruwe vezels. Deze vezels zijn juist belangrijk voor de het bijzondere verteringsproces  in de blinde darm van de konijnen. Een goede kwaliteit hooi komt de gezondheid van het konijn ten goede.
€ 11,50